Konferenssamordning

Här finns specialistkompetens om Åres alla smultronställen och om att administrera möten.

I Åre finns ett flertal aktörer som är specialister på att hjälpa dig göra din konferens till ett lyckat arrangemang. Du kan fokusera på mötet och deltagarna medan konferenssamordnaren gör det bakomliggande arbetet med alla detaljer; hotell och resebokningar, lunch- och middagsprogram, planering och bokning av aktiviteter och talare med mera. Dessutom kan de möta upp och finnas på plats när gästerna anländer till Åre.

BokaÅre

BokaÅreKonferensresor & kreativa möten i Åre – året runt! BokaÅre hjälper dig att skapa en kreativ och kvalitativt bra genomförd konferens från start till slut och hjälper dig med allt, även det som du inte trodde att du behövde hjälp med.

Congresso

CongressoBakom en perfekt konferens ligger mycket arbete för att allt ska fungera problemfritt. Congresso har många års erfarenhet av att projektleda, boka och arrangera konferenser, kongresser och möten.

Fjällkonferens

FjällkonferensFjällkonferens skräddarsyr din konferens, kickoff, möte, kongress eller ditt event i Åre. Det är vår kärnverksamhet och det enda vi gör.

 

 

Skistar Grupp & Konferens

Välkommen till en inspirerande konferens, kick off eller annan form av gruppresa i fjällen. SkiStar Grupp & Konferens hjälper dig att skräddarsy paket som passar just dig och din grupp.

Årekonferens AB

ÅrekonferensÅrekonferens är er personliga konferensarrangör i Åre. Vi har genomfört lyckade arrangemang i Åre sedan 2004 och har en gedigen erfarenhet om vad som fungerar. Vi har specialiserat oss på att skräddarsy unika paket och vet vad som passar just ert företag.

Midland Event

Midland_Logo_Plain

Midland Event välkomnar nationella och internationella grupper till Åre. Midland Event har stor erfarenhet av att arrangera skräddarsydda möten, incentive programs, brand experience, aktiviteter och teambuilding och står för djup lokalkännedom, kvalitetssäkring, smidig logistik och utmärkt event management.

Comments are closed.

 • Flyg – Total restid till Åre

  2,5 h från Stockholm inkl. transfer
  4,5 h från Amsterdam via Trondheim
  4,5 h från London via Trondheim
  3,5 h från Köpenhamn via Trondheim
  3 h från Oslo via Trondheim
 • Kontakt

  Åre Convention Bureau

  c/o ÅRE Destination AB
  Sankt Olavs väg 33
  SE-837 52 Åre

  info@aredestination.com