Carins Stuga
carins-stuga-940x214
carins-krog-940x214
<< >>

Carins Krog

Kulinariska matresa med fokus på när- och lokalproducerat. Jag är född i byn och uppväxt i en familj med ett stort intresse av matlagning av den norrländska mattraditionen.

Carins krog ligger i centrum av ÅreBjörnen. Varje dag serveras lunch- och kvälls à la carte både för vuxna och små.

Mamma Brittan med sina pigga 83 år ”skuttar” runt i skog och fjäll hela hösten för att fylla frysen med hjortron, lingon, blåbär och svamp.  Jordgubbarna odlas med kärlek och blir till dessert. Älgköttet kommer förstås från Fäviken medan lammköttet nyss betade utanför krogen. Framförallt har vi roligt och ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Carins Krog!

Skidåkarlunch- och kväll  Vi serverar à la carte med hemlagat från lokal- och närproducerad mat. Barnen har sin egen meny och på kvällen dukar vi upp en buffé för de små och självklart visas tecknade filmer!

Café  Härliga smörgåsar eller hembakat bröd, varm choklad med grädde.

Afterski  Nästan varje dag har vi trubadur som underhåller. En dag i veckan är det barnens afterski!

Pizza  Både klassiska och med lokala inslag! Take away.

Täljstensmiddag  Trevligt ”pyssel” för hela familjen eller konferensgruppen! Du får en het täljsten vid bordet som är 350 grader varm tillsammans med tunt skuret kött av älg
Som du sedan själv steker på stenen. Till köttet dukar vi upp en buffé med goda tillbehör som såser, tomat och rödlökssallad, grönsallad, smågurkor, syltlök, rostad potatis med örter och hembakat surdegsbröd.

Antal sittplatser: 130 

Kontakt: Carins Krog
Telefon: 0647- 104 50
Mail: info@carinskrog.se
Webb: carinskrog.se

Carins Stuga

Carins Stuga ligger vid Åreskutans fot, dag- eller kvällsaktivitet med hundspann eller skoter. Helt enkelt en unik upplevelse med äventyr, god mat, aktiviteter, utmaningar, upplevelser eller bara tystnad, lugn och ro.

Carins Stuga är en gemytlig jaktstuga i en naturskön fjällmiljö vid Fröåtjärn och Åreskutans fot. Här serveras jämtländska specialiteter med värme, omtanke och personlig service. Du kan boka lunch med aktiviteter eller fondue på älg som middag.

Du får köra ditt eget hundspann till stugan eller i kombination med skotersafari. Det jag vet är att ett besök i stugan blir ett minne för livet!

Välkomna till en minnesvärd stund i stugan!

Antal sittplatser: 20 inne, obegränsat antal ute

Kontakt: Carins Stuga
Telefon: 0647- 104 50
Mail: info@carinskrog.se
Webb: carinskrog.se

Comments are closed.