Tott Matsal
Tott Matsal
Tott Matsal & Bar
Tott Matsal & Bar
<< >>

Tott Hotell

Tott Matsal & Bar  Frukost, lunch, middag och mer där till, i Tott Matsal & Bar vankas utsökta måltider hela dagen. Vi blandar jämtländs och norditaliensk matlagning och serverar rustik mat för riktiga skidåkare. Restaurangen bjuder en enorm utsikt över Åredalen med endast en kort promenad från Åre Torg, du behöver inte ta liften hit.

After ski  Varje helg under vintern kan du knäppa upp pjäxorna och sjunga med i en äkta, klassisk after ski. Tott har varit navet i svensk after ski i snart 40 år. Ja, det började faktiskt redan i mitten av 1900-talet med det piano som musikintresserade gäster spelade på efter skidturen. I vinter står after ski-storheter som Smalare än Thord, Peter Glyt, Patriks Combo och Arvingarna på scenen. En svensk fjällklassiker.

Nightwing  Har du krafter kvar efter en dag i backen och en kväll på restaurang kan vi erbjuda vår nattklubb i källaren, den före detta biografen Nightwing. Här huserar den ökända Måndagsklubben under vintersäsongen och lokalen har stått pall för flera världscupbanketter de senaste åren.

Kapacitet: Upp till 400 sittplatser

Kontakt: Tott Hotell Åre
Telefon: 0647- 150 00
Mail: info@tottare.com
Webb: tottare.com

Möteskapacitet: 8 lokaler, 200 personer i biosittning i största rummet
Information om möte på Tott Hotell »

Boendekapacitet: 174 rum/sviter, 752 bäddar
Information om boende på Tott Hotell »

Comments are closed.