En liten bergsby och en metropol

Åre är en liten by i Jämtland. Belägen vid foten av berget Åreskutan och vid Åresjöns strand. Det är en liten bergsby och en metropol. Skandinaviens största skidort och en levande by året runt.

Åre är unikt. Här möts entreprenörer, ski bums, investerare, konferensdeltagare, partyfolk och turister från hela världen. Resultatet är en liten by med storstadspuls med aktiviteter och upplevelser för alla tillfällen.

I Åre finns 32 000 bäddar. Den största lokalen, Åre Arena, rymmer 1 550 personer i biosittning och ligger vid Åresjöns strand i Holiday Club. I Åre finns 1 200 rum på hotell och i välutrustade lägenheter inom 10 minuters promenad från Åre Arena.

Närheten till naturen ger fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter som förgyller upplevelsen av mötet för deltagaren.

En säker plats i en expanderande och innovativ region
Med erfarenhet från tidigare internationella möten med högt säkerhetsbehov kan vi erbjuda hög service. I maj 2005 arrangerades EAPC/NATOs säkerhetsforum i Åre och i juni 2006 var det dags för ENCORE/EUs miljökonferens. Två arrangemang med högt säkerhetsbehov som visade vilken styrka Åre besitter när det gäller stora möten.

Allt och lite till om Åre finns på are360.com

 

Comments are closed.

 • Flyg – Total restid till Åre

  2,5 h från Stockholm inkl. transfer
  4,5 h från Amsterdam via Trondheim
  4,5 h från London via Trondheim
  3,5 h från Köpenhamn via Trondheim
  3 h från Oslo via Trondheim
 • Kontakt

  Åre Convention Bureau

  c/o ÅRE Destination AB
  Sankt Olavs väg 33
  SE-837 52 Åre

  info@aredestination.com